Winkelwagen

Jij kiest wij maken!

Gratis bezorging vanaf €75,-

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Retourneren

retourvoorwaarden

Jouw bestelling retourneren

We vinden het natuurlijk ontzettend jammer als je niet geheel tevreden bent. Is jouw bestelling niet naar wens, dan mag je deze in de meeste gevallen gewoon retourneren. 

Wil jij je product retourneren? Dan heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen jouw bestelling te herroepen. Meld je retour aan via het retourformulier op deze pagina. Na het moment van herroeping dien je het product binnen 10 dagen te retourneren of binnen 10 dagen met ons een retourafspraak in te plannen. 

Bestelling uit de webshop
Wij bieden producten in de webshop aan die je direct kan bestellen. Op deze producten heb jij bij ons recht op retour als in de wet kopen op afstand. Je hebt veertien dagen bedenktijd. Je kan het product thuis bekijken. Dan kan je bedenken of het product in jouw interieur past. Wil je het product toch niet hebben? Dan krijg je jouw geld terug. Je moet tijdens de bedenktijd laten weten dat je van de koop af wil. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn. Na je melding dat je van je koop afziet heb je nog tien dagen om de artikelen te retourneren of tien dagen om een ophaalafspraak in te plannen. Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen en er zitten kosten aan verbonden. Wij helpen je graag bij het regelen van de retour en hebben daarom drie opties voor je:

Zelf terugbrengen

0,00
  • Meld je retour aan
  • Maak een afspraak om je bestelling af te geven in IJmuiden
  • Zorg dat de producten niet beschadigen tijdens de reis terug

Met de post mee

9,90
  • Meld je retour aan
  • Je koopt via ons een verzendlabel die je kan gebruiken.
  • €9,90 per pakket (max. 150x76x 58 cm | 30kg)

Een bezorger haalt op

79,00
  • Meld je retour aan
  • Kies een ophaalmoment
  • Zorg dat op deze dag jouw bestelling ingepakt klaarstaat voor de bezorger die het ophaalt!

Wanneer je een artikel retour stuurt is het belangrijk dat zowel het artikel als de verpakking van het artikel, in originele staat terugkomt. Mocht dit niet het geval zijn, dan nemen we contact met je op. We kunnen in dit geval helaas niet het hele bedrag vergoeden, omdat het artikel onverkoopbaar is geworden óf tegen een gereduceerde prijs verkocht moet worden.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na retournering, het volledige aankoopbedrag terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten retour hebben ontvangen of tot het moment dat jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden binnen 14 dagen na herroeping. Eventuele kosten voor de retournering worden van de totaalprijs in mindering gebracht. 

Retouradres:
Woonhout t.a.v. Retour
Middenhavenstraat 40-01
1976 CM IJmuiden 

Maatwerkproducten
Een deel van de meubels maken we op bestelling en onder speciale wensen. Als de producten speciaal voor jou besteld worden of speciaal op maat worden gemaakt, geldt het herroepingsrecht wettelijk niet. Na akkoord op de prijsopgave kunnen we deze niet terugnemen. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan zijn wij echter wel bereid om tot een goede oplossing te komen.

Retour wegens beschadiging 
Het mag niet voorkomen dat je je bestelling defect of beschadigd ontvangt. We vinden het vervelend als dit wel gebeurt. Mocht het toch gebeuren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de mail, per app of telefonisch. Om je het snelst te helpen, is het fijn als je meteen foto’s opstuurt. Komt je artikel beschadigd binnen? Maak dan ook foto’s van de verpakking.

Wij proberen het defect of de beschadiging eerst op te lossen op afstand (bijv. door een onderdeel te vervangen). Mocht dit niet de gewenste oplossing bieden, dan besluiten we dat je het product mag terugsturen. In dit geval worden de retourkosten door ons betaald. Stuur het artikel altijd compleet en indien mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking retour. Wil je het defecte/beschadigde artikel, ondanks dat we het wel kunnen oplossen, toch retourneren? Dan zijn de verzendkosten wel voor eigen rekening.

Voorwaarden
-Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren, ongebruikt en zo veel mogelijk in de originele verpakking.
-Is een product toch vervuild of beschadigd dan beoordelen wij of er een waardevermindering wordt gerekend voor de beschadiging of vervuiling.
-Je ontvangt binnen 14 dagen nadat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen het aankoopbedrag terug via het bij aankoop gekozen betaalmiddel. De eventuele bezorg- en retourkosten worden hierop in mindering gebracht.

Uitgesloten van retourrecht
-Afgeprijsde artikelen waarbij staat vermeld dat het product is uitgesloten van het retourrecht.
-Maatwerkproducten.

Retour formulier

Meld je retour aan via het retourformulier:

Gratis bezorging in Nederland

Bij een besteding vanaf €75,-

Blijf op de hoogte tijdens het maakproces

Dankzij onze persoonlijke service

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Gemaakt in eigen loods

Veilig betalen zoals jij wil

IDEAL / KLARNA / IN3