Winkelwagen

Jij kiest wij maken!

Gratis bezorging vanaf €75,-

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Bezorgen

zo werkt het

Van bestellen tot bezorgen

Onze externe bezorgpartners zoals PostNL, DPD, The Moovers en Brenger – bezorgen jouw bestelling tot over de eerste drempel van het afleveradres.

✓ Gratis bezorging 
✓ Bezorgdag in overleg
✓ €20 – €40,- korting bij afhalen

Levertijd
Wij gaan pas aan de slag als de bestelling is geplaatst. We hebben ongeveer 2-6 weken nodig om jouw tafel te maken. De tafels met een blad van steigerhout worden vaak in 2-3 weken geleverd. Reken bij een tafel van eikenhout of rubberwood 3-5 weken. De tafels met een blad van beton cire of visgraatmotief hebben, in verband met het intensieve maakproces, een langere levertijd (ongeveer 5-6 weken). 

Kleine afmeting? maximaal 150 x 74 cm.

Met de post mee!

1

Post NL en DPD

Tafels met een maximale afmeting van 150 bij 74 cm. worden met PostNL en DPD verzonden.

2

Volg je pakket(ten)

Per mail ontvang je de trackingscodes om jouw pakket(ten) te volgen! De meeste tafels worden in twee delen bezorgd: je ontvangt dus twee trackingscodes. 

3

Geniet van je tafel!

Uitpakken, neerzetten en genieten! De montage is zeer gemakkelijk en een beschrijving wordt meegegeven. Vergeet je geen foto te sturen van hoe de tafel staat? 

Geen zorgen

De bezorging wordt kosteloos voor jou geregeld.

Grote tafels of afwijkende maat

De bezorger komt langs!

1

The Moovers

Grote producten (voornamelijk eettafels) worden door de bezorgers van The Moovers bij jou thuis op de begane grond afgeleverd. Voor levering op een hogere etage, vragen we een kleine toeslag (€10,- per etage).
 

2

Bezorgdag

The Moovers nemen contact met jou op om samen een bezorgmoment in te plannen. Je ontvangt van The Moovers een tijdsindicatie.  

3

Afgeleverd!

Aannemen, neerzetten en genieten! De montage is zeer gemakkelijk en een beschrijving wordt meegegeven. Vergeet je geen foto te sturen van hoe de tafel staat? 

*Zijn The Moovers niet beschikbaar, dan maken we gebruik van een bezorger van Brenger. Wij plannen met jou een dag in, en je ontvangt de avond van te voren een tijdsindicatie. 

Uitzonderingen
• Buitenlandse leveringen. Woon je in België of Duitsland dan gelden er aangepaste bezorgtarieven. We berekenen de toeslag aan de hand van het afleveradres. Neem contact met ons op voor het extra tarief.  leveringen. 
• Waddeneilanden. De eilanden maken bezorgen voor ons net even lastiger. We overleggen graag met jou de mogelijkheden en de extra kosten voor de levering.

Gratis bezorging in Nederland

Bij een besteding vanaf €75,-

Blijf op de hoogte tijdens het maakproces

Dankzij onze persoonlijke service

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Gemaakt in eigen loods

Veilig betalen zoals jij wil

IDEAL / KLARNA / IN3